Welkom bij
  LADY DUCHESS V INTAGE BOUTIQUE 

LET OP: Wij neem geen kleding in!!! Wij zijn vol volgende update 1 dec

80% van de kleding in jouw kast en opbergruimte wordt niet gedragen! 

Spelregels

Doneren: Jij mag altijd je kast opruimen en wij zal uw kleding ophalen of breng dit langs. Wij neem alles in dus stuur mij een App. 

Overleden: Als jij voor een vriendin of familielid kleding moet weg doen neem contact met ons. Wij kan goed gebruik maken van de kleding voor onze goededoelen. 

Doorverkopen: 

  • Je kunt kleding (maximaal 10 stukken) zonder afspraak inbrengen tijdens onze openingsuren. 
  • Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom gaan wij bij het innemen selectief te werk. Wij nemen alleen kleding in die onbeschadigd, schoon en gestreken is. 
  • Denk aan het seizoen bij het inbrengen van uw kleding; een wollen trui bijvoorbeeld zal in de zomer niet snel verkopen.
  • Wij bepalen of de artikelen geschikt zijn en tevens de prijs waarvoor ze verkocht gaan worden en je ontvangt 40% van de verkoopprijs
  •  Voor eigen risico aanvaart Lady Duchess geen enkele aansprakelijkheid in geval van diefstal, brand, zoekrakingen of beschadiging van de ingebrachte goederen. 

 

Maakt een anderen blij en geeft jezelf ruimte voor verandering door kleding uit te zoeken die jij niet meer dragen. 


Wat als mijn kleding niet wordt verkocht?

Niet verkochte kleding wordt na enige tijd uit de winkel verwijderd. Je kunt bij ons aangeven of je de niet ingenomen- of niet verkochte kleding terug wilt hebben of dat we deze mogen doneren aan een goed doel. 


 

Bellen
Map
Instagram