Welkom bij
  LADY DUCHESS V INTAGE BOUTIQUE 

Wie ben ik?

Ik ben Melanie, geboren en getogen in een van de mooiste landen ter wereld: Zuid Afrika. Mijn moeder had een fantastische kledingsmaak en mijn zusje en ik wilden altijd haar kleding dragen. Helaas paste het ons natuurlijk niet. Beiden zijn inmiddels niet meer onder ons, maar hun stijl blijft mij beïnvloeden en zo draag ik mijn herinnering aan hen altijd met mij mee. 

Ik hou van kleding! Van het mixen en matchen van meerdere stijlen voor verschillende gelegenheden. Of het nu voor een werkdag in de winkel is, een partijtje tennis, een etentje met vrienden, een uitje naar zee, een bruiloft of een middagje een stad doorkruisen. Het combineren van vintage stukken is voor mij iedere dag opnieuw een feestje!

Het concept voor Lady Duchess ontstond al in mijn jeugd. Ook hier was mijn moeder Sheila de bron van mijn inspiratie. Als wij als kind nieuwe kleding of speelgoed wilden, moesten wij van haar altijd eerst iets van onze oude spulletjes verkopen. Dat was altijd een bijzondere happening en ik vond het superleuk. 

Al jaren droomde ik van een eigen vintage kledingwinkel volgens dit concept van 'loslaten':   

"too big, too small or doesn't suit anymore? Then sell before you buy more".

Met Lady Duchess is voor mij een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. De liefde voor pre-loved spullen wil ik graag met je delen.  

 

Bellen
Map
Instagram